Voorraad

over ons

Route

Lease

reviews

contact

Financial Lease hoe werkt dat?

Dijk Automotive uit Dedemsvaart bied zowel Financial lease en Prive lease aan. Bepaal welke leasevorm geschikt is in jouw situatie en geef aan welk budget je hebt voor een leaseplan. Welk bedrag kan en wil je uitgeven aan je auto? Heb je eenmaal inzicht in je leasebudget, dan ga je op onze website op zoek naar een Geschikte leaseauto. Tijdens het samenstellen van je Financial Lease of Prive Lease is het mogelijk een aanbetaling aan te geven of je huidige auto in te ruilen. Wil je maandbedrag toch iets lager hebben dan is dat in veel gevallen mogelijk wanneer je voor een slottermijn kiest.

Met Financial lease sluit je als zelfstandig ondernemer, ook als je net gestart bent met je nieuwe bedrijf een overeenkomst af met Dijk Automotive. Je koopt een auto en wij zorgen voor de financiering. In vaste maandbedragen wordt de auto afbetaald en u bent direct eigenaar van de auto waardoor u de auto op uw balans kan zetten en zo van de voordelen gebruik kan maken.

Operational Lease

Operational lease heeft veel weg van normale autohuur. Er zijn verschillende soorten operational lease maar 1 ding hebben ze gemeen u word geen eigenaar van de auto, de leasemaatschappij blijft eigenaar. De leasemaatschappij geeft u een maandbedrag inclusief verzekering wegenbelasting etc als ZZP-er of startende ondernemer heeft u hier vaak minder voordelen bij. Dijk Automotive bied deze vorm van leasen / huren niet aan.

Operational Lease

Financial Lease

U bent eigenaar van de auto
Inclusief onderhoud
Inclusief wegenbelasting
Inclusief verzekering
Onbeperkte kilometers
Boetevrij Aflossen mogelijk
Langere looptijd mogelijk
Aanbetaling mogelijk
Lager maandbedrag door slottermijn
Inruil eigen auto mogelijk